Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

"Κάθε μέρα της ζωής μας φτιάχνουμε τη μοίρα μας"








life's what you make it...

















Celebrate it...














Anticipate it...    
Yesterday's faded, 
  













Nothing can change it...


 



















«Μιλάμε για τη μοίρα μας σαν να είναι κάτι που μας επισκέπτεται. Ξεχνάμε ότι εμείς φτιάχνουμε τη μοίρα μας, κάθε μέρα της ζωής μας.»
Henry Miller, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

2 halfway gone thoughts:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή μου Ellie,

Πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα απο τον Henry Miller... Δεν είναι λιγες οι φορές όμως που πιστέυω πως ανεπάντεχα γεγονότα στη ζωή μας είναι αυτα που καθορίζουν και την συνέχεια της. Δυστυχώς πολλοί παράγοντες, έξω απο εμας, γράφουν την συνέχεια χώρις να έχουμε λόγο σ αυτο, αλλάζοντας την πορεία μας,βγάζοντάς μας σε αλλο δρόμο.Και πολλές φορές απλά την κοιτάμε την μοιρα μασ χωρις να μπορούμε να αντιδρασουμε χωρις να μπορούμε να την διαμορφώσουμε. Ισως η δική μου άποψη είνα πολύ αποθαρρυντικη αλλα βλεποντας αυτα που γινονται γυρω μας, την δικια μου την εχω δει να με επισκεπτεται χωρις να μπορω να αντιδρασω..Και πιστέυω πως πολλοι ακομη απο εμας τους νεους κ οχι μονο και δεδομενης της καταστασης που επικρατει αλλιως τα ονειρευτικαμε αλλιως τα ζούμε και αλλου θα μας οδηγησουνε. Σε μέρη που ισως αν είχαμε την επιλογή να καθορισουμε την μοίρα μας να μην πηγαίναμε ποτε εκει. Δεν ξέρω αν σε κουρασα αν σε μπερδεψα.. Ελπιζω παντως πολλοι να μπορούνε κ να ταυτιστουνε με τν άποψη του Henry Miller..

Freedom creates είπε...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και θα σου πω μόνο ότι όποιοι παράγοντες αλλάζουν καθοριστικά την μοίρα μας δεν σημαίνει ότι εμείς δεν μπορούμε να την διαμορφώσουμε προς την κατεύθυνση που θέλουμε όποια κι αν είναι τα δεδομένα που συνεχώς προκύπτουν στην ζωή μας. Δηλαδή όπως κι αν μας έρχονται τα πράγματα πιστεύω ότι πάντα υπάρχει τρόπος να τα φέρουμε στα μέτρα μας και να βρούμε πάλι το δρόμο μας προς τα εκεί που ονειρευτήκαμε. Όπως και να έχει, όλα είναι στο χέρι μας!

Δημοσίευση σχολίου