Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Μικρά, απλά πράγματα

Είναι αυτά τα μικρά, απλά πράγματα που μας αρέσουν στους άλλους. 
Αυτά που μας κάνουν να τους αγαπήσουμε, να τους ερωτευτούμε
Ασήμαντα κι όμως τόσο σημάντικα... 
Ικανά να μας κάνουν απλά ευτυχισμένους


I Love the way,the way you move
the way you walk inside the room

I Love the way,the way you are
 You always try to reach the Stars

I Love you Just the way you are

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

All you need is love

Περιτριγυριζόμαστε από ανθρώπους που μας αγαπούν και νοιάζονται για μας, γονείς, φίλους, συγγενείς. Παρ' όλα αυτά πολλές φορές νιώθουμε μόνοι. Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι αχαριστία. Πιο πολύ θα το παρομοίαζα με ένα παζλ που του λείπουν κομμάτια για να ολοκληρωθεί.
Κάνουμε σχέσεις για να βρούμε αυτά τα κομμάτια που θα μας ολοκληρώσουν ως προσωπικότητα, ως άνθρωπο. Αναζητούμε την προσοχή, την φροντίδα, την αγάπη, το να έχεις κάποιον που σε νοιάζεται και σε έχει ανάγκη και που σου το δείχνει με κάθε τρόπο.Ο τρόπος βέβαια διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η επιθυμία και η προσπάθεια να τα δείξει με πράξεις. Γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι οι πράξεις. Γιατί τα λόγια είναι απλά άνεμος που φύσηξε, πέρασε και έφυγε.

Κάνουμε σχέσεις γιατί ψάχνουμε κάποιον που να μας συμπληρώνει απόλυτα. Κάποιον που για να είναι έστω και λίγο κοντά μας είναι έτοιμος να ρισκάρει να χάσει τα πάντα. Ακούγεται λίγο σαν παραμύθι όλο αυτό που περιγράφω. Ίσως και να 'ναι. Εγώ πάντως θα συνεχίσω να ψάχνω τα κομμάτια που μου λείπουν.